Home Oplossingen Informatie Over ons Contact  

Informatie

 • Informatie
 • Inventarisatie
 • Linux, Windows en Apple
 • Downloads
 • Duurzaam en stabiel

  Door duurzaamheid en stabiliteit een verbonden onderdeel van het IT proces te maken, kunt u uw organisatie toekomstbestendig maken, nieuwe kansen creŽren, innovatie stimuleren en de concurrentie voor blijven, waarbij vermindering van energieverbruik een belangrijk en doeltreffend onderdeel van uw strategie vormen.

  Onze resultaat gerichte aanpak heeft alle instrumenten in handen heeft om uw groei te voeden en blijvend succesvol te zijn op IT gebied. Het begint met een grondige analyse van het IT gebeuren in uw bedrijf, waarbij gekeken wordt naar management, infrastructuur, processen, mensen en gedrag.

  Rekenvoorbeeld

  Een normale tower-server verbruikt gemiddeld 300(Watt) met pieken boven 500W. Door een flink pakket van maatregelen, zoals energiezuinige processoren en harde schijven zal een server van StringIT nooit veel boven 100W verbruiken en is het verbruik gemiddeld zo n 70W.

  De Nederlandse elektriciteitstarieven; 1W kost op jaarbasis 2 euro. Als dat gegeven toegepast wordt op het voorbeeld hiervoor dan levert de energiezuinige server van StringIT een besparing op van maar liefst 460 euro per jaar. En dat jaar in jaar uit.

  Daarnaast let StringIT streng op het verbruik van randapparatuur. Kleine apparaatjes bij elkaar nuttigen heel wat stroom. Het spreekt voor zich dat dit nog eens een extra besparing oplevert.

  2011 String IT    Trekwei 7 8711 GR      Workum The Netherlands    Tel: ( +31 ) 515 54 34 34      E-mail: info@stringit.nl