Home Oplossingen Informatie Over ons Contact  

Over Ons

De nuchtere kijk op duurzaamheid en ICT oplossingen

StringIT is een jong en enthousiast bedrijf dat zich onderscheidt door oplossingen te leveren die zich kenmerken door een nuchtere en resultaat gerichte aanpak. We richten ons vooral op het MKB omdat we van mening zijn dat hier de meeste verbeteringen en besparingen te behalen zijn.

We bestaan uit drie vennoten die elk is gespecialiseerd op zijn eigen gebied. Ervaring en het zien van kansen op het verbeteren van ICT van tegenwoordig hebben ons samengebracht tot het oprichten van StringIT. Zo hebben de kennis in huis van Linux, Windows en Apple computers. En met de deze kennis kunnen wij een totaaloplossing bieden die de beste van de drie werelden combineerd in een stabiele proffesionele werkomgeving. 

Even voorstellen:

Wiebe van der WorpSysteembeheer / productontwikkeling


Roelof FopmaSysteembeheer / algemene zaken


Liesbeth Stemkens

Marketing / administratie 

We kunnen ons goed verplaatsen in de problematiek van verschillende bedrijfstakken, hierdoor zijn we in staat oplossingen op maat te bieden die goed aansluit op uw eisen en wensen.

De term maatschappelijk verantwoord ondernemen geven wij inhoud door het leveren duurzame en energiezuinige oplossingen. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds voor uw portomonnee. 

2011 String IT    Trekwei 7 8711 GR      Workum The Netherlands    Tel: ( +31 ) 515 54 34 34      E-mail: info@stringit.nl